Vitality

Vitality

Η Εταιρία

Ποιοι Είμαστε:

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2009 με πρωταρχικό σκοπό την εδραίωσή μας στο χονδρικό εμπόριο των Βιολογικών και Φυσικών Προϊόντων. Με βασική αιτία τα προσωπικά θέματα υγείας επιδιώξαμε να αλλάξουμε την αντίληψη του Έλληνα καταναλωτή και να του αποδείξουμε ότι τα Βιολογικά και Φυσικά προϊόντα εκτός από καλής ποιότητας και ωφέλιμα, μπορούν να είναι και πολύ γευστικά και να ανταγωνιστούν τα αντίστοιχα συμβατικά.

Με επιμονή, υπομονή, ζήλο και αποφασιστικότητα καταφέραμε να διακριθούμε ως μία καινοτομική εταιρεία με εξειδικευμένα προϊόντα κυρίως για άτομα με δυσανεξίες και αλλεργίες, όπως χωρίς γλουτένη και λακτόζη και κατάλληλα για Βίγκαν.

Σημαντικό για εμάς είναι να καινοτομούμε και να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό και να πρωτοπορούμε πάντα στις νέες τάσεις της αγοράς.

Τι πιστεύουμε:

Ο Υγιεινός τρόπος διατροφής και ζωής είναι δικαίωμα όλων. Δεν είναι νοοτροπία και κουλτούρα αλλά Φιλοσοφία.

Ο Υγιεινός τρόπος ζωής μας δίνει ενέργεια, μας απαλλάσσει από το στρες, μειώνει τους κινδύνους από αρρώστιες , μας γεμίζει με ευτυχία και θετικότητα και αισθανόμαστε πιο καλά με το σώμα μας, και γενικότερα με τον εαυτό μας.

Πιστεύουμε ότι το φαγητό, τα είδη υγιεινής καθαριότητας και κάθε είδος που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας δεν πρέπει να αναμιγνύεται ή να αλλοιώνεται με χημικά. Για αυτό είμαστε εναντίον κάθε τεχνιτών προσθετικών ειδών, υδρογονωμένα λίπη, άκρως επεξεργασμένα προϊόντα, και φυσικά γενετικά τροποποιημένα.

Τα προϊόντα τα οποία προσφέρουμε στον καταναλωτή έχουνε επιλεχτεί με βάση αυτής της φιλοσοφίας.

Το να προσφέρουμε έμπνευση, ενημέρωση, ενθουσιασμό, ανακούφιση στους πελάτες μας από τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας και να διδαχθούν όπως και εμείς, ότι το να τρώμε σωστά ζούμε καλύτερα, είναι η επιβράβευση της ομάδας μας, της μικρής οικογένειας MKM Vitality.

Προϊόντα