Les Brasseurs de Gayant

Les Brasseurs de Gayant

Η Εταιρία

LES BRASSEURS DE GAYANT

Ιδρύθηκε στο Douai της Γαλλίας το 1919 και ως σήµερα το ζυθοποιείο αυτό παραµένει µια ανεξάρτητη παραδοσιακή οικογενειακή εταιρία. Στο ζυθοποιείο Gayant, η µπίρα ετοιµάζεται µε την ιδία φροντίδα όπως ένα καλό κρασί, προτιµώντας την ποιότητα από την ποσότητα, τις παραδοσιακές µεθόδους από την βιοµηχανική παραγωγή. Το ζυθοποιείο σήµερα παράγει 180.000 εκατόλιτρα τον χρόνο. «Τοποθετηµένοι» στην αγορά των special µπυρών, που γενικά αντιπροσωπεύει σε άξια το 27% της συνολικής αγοράς µπίρας, οι ζυθοποιοί της Gayant είναι πραγµατικά πρωτοπόροι. Χάρη στη γνώση, τα υλικά της καλύτερης ποιότητας, αλλά και στη µόνιµη περιέργεια που τους διακρίνει µπορούν και δηµιουργούν special µπύρες, που κάθε µια τους έχει την καθαρά δική της προσωπικότητα και µια αµίµητη γεύση που εκτιµάται ιδιαίτερα και από τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της µπίρας.

Προϊόντα

Φωτογραφίες