The Clumsies

The Clumsies

Η Εταιρία

The Clumsies

Γυρίζετε τον χρόνο πίσω, στο 2012 συγκεκριμένα. Φροντίζετε δύο μέχρι τότε άγνωστοι, ο Βασίλης Κυρίτσης (Greek World Class Winner 2012) και ο Νίκος Μπάκουλης (Greek World Class Winner 2011), να βρεθούν πίσω από την ίδια μπάρα. Τους αφήνετε να πειραματιστούν ανενόχλητοι για χρόνια. Στη συνέχεια, τους φέρνετε σε επαφή με τρεις ακούραστους επαγγελματίες της εστίασης, τον Λευτέρη Γεωργόπουλο, τον Θάνο Τσουνάκα και τον Γιώργο Καίσαρη. Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο 2014, τα υλικά έχουν δέσει και οι Clumsies ανοίγουν τις πόρτες τους.

Για τέσσερις συνεχείς χρονιές, κατατάσσονται σταθερά στην τελική δεκάδα του καταξιωμένου World's 50 best bars, κατακτώντας δύο χρονιές -το 2017 και το 2019- την 6η θέση. Το 2018, κατακτούν τον τίτλο του The Best High Volume International Bar στο Tales of the Cocktail.

Στο δικό τους σπίτι το σέρβις είναι προσωπικό και τελετουργικό, προσφέροντας μία αποκλειστική εμπειρία με ιδιαίτερα cocktail και μοναδικές γεύσεις. Αυτή είναι η μέθοδος των Clumsies. Τα υλικά εμπλουτίζονται σταδιακά, αναμειγνύονται απαλά και συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία στον χώρο τους ή όπου κι αν είστε, χάρη στο νέο τους project, τα Clumsies Original Cocktails, που προσφέρουν τα best sellers cocktail τους έτοιμα για σερβίρισμα σε ειδικά μπουκαλάκια.

Προϊόντα

Φωτογραφίες