Apicreta

Apicreta

Η Εταιρία

Η ιστορία μας ξεκινά πριν από 100 χρόνια, όταν ο θείος μας, Ανδρέας Πολέντας, τοποθετεί τα πρώτα μελίσσια του στην περιοχή Ασκύφου Χανίων Κρήτης. Ο πατέρας μας, Σταύρος Γλυνιαδάκης, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, και με τα χρόνια η οικογένειά μας αποκτά εμπειρία και τεχνογνωσία στην μελισσοκομία.

Σήμερα οι στενοί δεσμοί μας με την κρητική φύση και οι ισχυρές σχέσεις μας με τους μελισσοκόμους της Κρήτης αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας.

Συνεργαζόμαστε με αφοσιωμένους μελισσοκόμους, στους οποίους προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη και εκπαίδευση. Παρακολουθούμε όλα τα στάδια: από την κυψέλη μέχρι το βάζο. Διατηρούμε τις παραδοσιακές τεχνικές, σεβόμενοι τις μέλισσες και το έργο τους. Οι κυψέλες τοποθετούνται στα παρθένα όρη της Κρήτης, όπου οι μέλισσες επισκέπτονται τα μωβ άνθη του φημισμένου κρητικού θυμαριού. Συλλέγουμε, ελέγχουμε και τυποποιούμε μόνο το καλύτερο. Είμαστε πλήρως πιστοποιημένοι σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 22000:2005, και διασφαλίζουμε ότι το θυμαρίσιο μέλι Apicreta δεν περιέχει αντιβιοτικά, πρόσθετα ή συντηρητικά.

Η ελεγχόμενη παραγωγή μας εγγυάται ένα υψηλής ποιότητας μέλι: αγνό, φυσικό, θρεπτικό και απολαυστικό. Για να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε ένα από τα μυστικά της κρητικής διατροφής: το Θυμαρίσιο Μέλι Apicreta!

Φωτογραφίες