Κτήμα Σπυρόπουλου

Κτήμα Σπυρόπουλου

Η Εταιρία

Η οικογένεια Σπυρόπουλου διατηρεί στενούς δεσμούς με το αμπέλι και το κρασί από το 1860.
Οι αμπελώνες της οικογένειας βρίσκονται στο κέντρο της Πελοποννήσου, στο οροπέδιο της Aρχαίας Μαντινείας, σε υψόμετρο 650 μέτρων, καθώς και στην περιοχή της Αρχαίας Νεμέας.

Συνολικά καλλιεργούνται πάνω από 350 στρέμματα με ποικιλίες όπως Μοσχοφίλερο, Αγιωργήτικο, Λαγόρθι,Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Chardonnay, Sauvignon blanc και Syrah ...

Όλες οι εγκαταστάσεις και λειτουργίες του Κτήματος Σπυρόπουλου είναι πιστοποιημένες απο το 2000 μέχρι και το 2003 με ISO 9002 και απο το Δεκέμβριο του 2006 με ISO 9001, ISO 22000 (HACCP) και ISO 14001.

Απο το 1993 όλοι οι αμπελώνες της εταιρείας είναι πιστοποιημένοι απο την ΔΗΩ (βιολογική καλλιέργεια σύμφωνα με τον 2092/92 της ΕΕ) και απο το 2003 και απο την BIO-SUISS με τα ιδιωτικά και πλέον αυστηρά πρότυπα DELINAT, που καθορίζουν όχι μόνο αυστηρότατα κριτήρια βιολογικής καλλιέργειας των αμπελώνων (πολύ πιο αυστηρά απο τον 2092/92), αλλά και αυστηρά κριτήρια για όλες τις φάσεις παραγωγής μέσα στο οινοποιείο, απο τη χρήση πρώτων και βοηθητικών υλών μέχρι και τη χρήση απορρυπαντικών κτλ.

Επίσης, το Κτήμα Σπυρόπουλου έχει δικαίωμα απο το 2004 της χρήσης του σήματος ΒΙΟ του Γερμανικού Υπουργείου Γεωργίας για όλα τα βιολογικά προϊόντα του.
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Όραμα μας είναι το Κτήμα Σπυρόπουλου να είναι η πιο πετυχημένη και πιο γνωστή «μικρή» οινοποιητική μονάδα της Πελοποννήσου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να αποτελεί πρότυπο μίμησης για τις βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα.
Αξίες μας αποτελούν:
  • Tο πάθος και η δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της δουλειάς μας, αλλά και της ζωής μας
  • O απόλυτος σεβασμός και προστασία του περιβάλλοντος
  • H καινοτομία
H εντιμότητα και η ακεραιότηταΟ Σκοπός – Αποστολή του Κτήματος Σπυρόπουλου είναι να υπηρετούμε τον τελικό μας πελάτη, προσφέροντάς του προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του, διασφαλίζοντας:
  • Καινοτομική χρήση της τεχνολογίας σε όλα τα στάδια της δραστηριότητας απο την παραγωγή, μέχρι και το marketing, τις πωλήσεις και τη διοίκηση.
  • Να έχουμε ένα απόλυτα ικανοποιημένο, πιστό, καλά εκπαιδευμένο, καλά αμοιβόμενο και παρακινούμενο προσωπικό, το οποίο εργάζεται κάτω απο συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής.
  • Να επιτύχουμε ανάπτυξη και καταξίωση στις διεθνείς αγορές και όχι μόνο στην ελληνική.
  • Να είμαστε παρόντες και ενεργά συμμετέχοντες στη διαμόρφωση της πολιτικής για το μέλλον του κλάδου του οίνου και των τροφίμων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Να δημιουργούμε μακροχρόνια αξία προς το προσωπικό, την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργούμε και τους μετόχους.
Ότι ο πελάτης μας παίρνει πάντοτε απόλυτα ασφαλή προϊόντα, στην καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.

 

Προϊόντα

Φωτογραφίες