ΑΓΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Η Εταιρία

Η ζωή της οικογένειάς μας εδώ και 60 χρόνια συνδέεται άμεσα με το αμπέλι και την Κρητική Διατροφή.

Στους ιδιόκτητους αμπελώνες μας καλλιεργούμε με παραδοσιακό τρόπο την ποικιλία σταφυλιού Σουλτανίνα. Αξιοποιώντας την μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά με τρόπο βιωματικό και εφαρμόζοντας αυθεντικές κρητικές συνταγές παράγουμε εμβληματικά προϊόντα της Κρητικής Διατροφής που προέρχονται από το αμπέλι:

  • Αποξηραμένη Σταφίδα Σουλτανίνα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς θειώδη, διατηρημένη σύμφωνα με την παραδοσιακή τοπική συνταγή: με δαφνόφυλλα και κανέλα.
  • Αμπελόφυλλα, υψηλής ποιότητας και πρώιμης συλλογής
  • Πετιμέζι, τον συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιών, φημισμένο για τη θρεπτική αξία και τις θεραπευτικές ιδιότητές του


Η έντονη γεωμορφολογία, η πλούσια σύσταση του εδάφους και το εξαιρετικό κλίμα της Κρήτης εξασφαλίζουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων νόστιμων και θρεπτικών.

Έτσι τα προϊόντα μας ζωντανεύουν μνήμες από χαρούμενα καλοκαίρια στο νησί, κουβαλούν τις μυρωδιές και τις γεύσεις της ευλογημένης κρητικής φύσης και εκφράζουν την απλότητα της αγροτικής ζωής.

Η αγάπη και η φροντίδα μας για το αμπέλι και το σταφύλι, η ειδίκευσή μας στην αμπελουργία και ο σεβασμός προς τη φύση και τον άνθρωπο μετουσιώνονται στα προϊόντα «Αγροποιήματα Δερμιτζάκης»:

Βγαλμένα από τις ρίζες της κρητικής παράδοσης

έρχονται αυτούσια στο σήμερα

για να στηρίξουν τη σύγχρονη υγιεινή διατροφή.

Προϊόντα

Φωτογραφίες