Symphonia

Η Εταιρία

Στην αφετηρία της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας βρίσκεται ένα λιοστάσι της λακωνικής γης με περισσότερα από χίλια λιόδεντρα. Φυτεμένα εδώ και τρεις γενιές προσφέρουν απλόχερα τα πολύτιμα δώρα τους, τις πεντανόστιμες ελιές και το παρθένο λάδι, σε όσους κάθε χρόνο συμμετέχουν στις πατροπαράδοτες εργασίες της φροντίδας τους. Το όραμα για την ίδρυση μιας εταιρείας που θα αναδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο τους θησαυρούς της ελληνικής γης γεννήθηκε κάτω από το ασημοπράσινο φύλλωμα του οικογενειακού ελαιώνα, ενώ συχνά-πυκνά αντλούμε την απαραίτητη δύναμη για τις νέες μας προσπάθειες τριγυρίζοντας ανάμεσα στις σοφές του ρίζες. Σήμερα η εταιρεία Symphonia προωθεί παγκοσμίως μια σειρά παραδοσιακών ελληνικών αλλά και μεσογειακών προϊόντων, τα οποία ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις εμπνευσμένες συσκευασίες τους. Κάθε νέα προσθήκη κωδικού στον κατάλογό μας αποτελεί καρπό των επίμονων αναζητήσεων και επιτόπιων ερευνών μας, ενώ κάθε καινούρια πρόταση στο καταναλωτικό κοινό έχει πρώτα περάσει με επιτυχία από πλήθος εργαστηριακές και γευστικές δοκιμασίες.

Ο στόχος
Το ελληνικό τοπίο και οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτό διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο ζωής των κατοίκων της χώρας και έδωσαν δοκιμασμένες λύσεις στις διατροφικές του ανάγκες. Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο τις ελληνικές τροφές που παράγονται μέχρι σήμερα χάρη στην αρχαία γνώση που διατηρείται ζωντανή. Με την προώθηση αυθεντικών προϊόντων φιλοδοξούμε επίσης να στηρίξουμε τοπικούς παραγωγούς και το αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα, αλλά και να καταδείξουμε ότι δεν είναι ανέφικτο το να εστιάζεις στη γευστική απόλαυση, υπηρετώντας ταυτόχρονα την ανάγκη των καταναλωτών για ασφάλεια και αγνότητα. Πραγματοποιούμε, τέλος, κάθε βήμα μας με προσοχή και σύνεση επειδή γνωρίζουμε ότι με την εξαγωγική δραστηριότητά μας προβάλλουμε μια θετική εικόνα για την Ελλάδα και συμβάλλουμε στη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών του υλικού πολιτισμού της.

Το όραμα μας

Παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων που αποσκοπούν στην εμπειρία μιας πλήρους και ισορροπημένης διατροφής, βασισμένη στα πιο υγιεινά προϊόντα.
Όραμά μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα προϊόντα ώστε να φέρουμε στο πιάτο του καταναλωτή μεγαλύτερη ποικιλία και προϊόντα που ικανοποιούν τις διατροφικές του ανάγκες.
Αναπτυσσόμαστε σε διεθνές περιβάλλον με σεβασμό και αγάπη για κάθε τι αγνό που προσφέρει απλόχερα η φύση. Για εμάς πρωτοπορία είναι να ακολουθούμε την ποιότητα της παράδοσης.

Οι αξίες μας

Όλοι οι συντελεστές της εταιρείας Symphonia ενστερνίζονται τις παρακάτω θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της:

Ποιότητα
Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας με τα πιο αυστηρά πρότυπα, φροντίζουμε να παραμένουν ιδανικές οι συνθήκες της μεταφοράς και αποθήκευσής τους.

Μοναδικότητα
Σε αρκετούς από τους  κωδικούς του καταλόγου μας έχουν απονεμηθεί οι τίτλοι ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης), στο σύνολό τους πάντως τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους.

Σύμπραξη
Προωθούμε την επίτευξη υγειών συνεργασιών και καλλιεργούμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες μας. Γνωρίζουμε ότι μόνο σε συνθήκες αλληλοϋποστήριξης και διαφάνειας μπορεί η ελληνική οικονομία να βρεθεί ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Καινοτομία
Αγκαλιάζουμε τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες τεχνικές οι οποίες αποδεδειγμένα προσφέρουν περισσότερη γευστική απόλαυση, με την προϋπόθεση όμως ότι σέβονται απολύτως τον πρωταρχικό μας στόχο για θρεπτικά και απολύτως υγιεινά προϊόντα.

Αποσκοπούμε στο να αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές τις αξίες που υιοθετούμε από την πρώτη κιόλας φορά που επιλέγουν ένα προϊόν μας και φυσικά τους θεωρούμε πολύτιμους συμμάχους στην προσπάθειά μας.