Κτήμα Σκούρας

Κτήμα Σκούρας

Η Εταιρία

Το οινοποιείο του Κτήματος Σκούρα είναι μια υπερσύγχρονη οινοπαραγωγική μονάδα ανάμεσα σε αμπελώνες, με λιτή ελληνική αρχιτεκτονική, που σχεδιάστηκε έτσι για να καλύψει κυρίως δύο σκοπούς:

– την άψογη οινοπαραγωγική διαδικασία, με πολύ υψηλά στάνταρ σε όλα τα στάδια παραγωγής, εμφιάλωσης, ωρίμανσης και συντήρησης του κρασιού

– την επισκεψιμότητα, με χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν, να μυήσουν, να εκπαιδεύσουν και να διασκεδάσουν τους επισκέπτες.

Αποτελείται από τους ακόλουθους χώρους:

Ο χώρος υποδοχής του σταφυλιού –πρόκειται για τεχνολογικό διαμάντι– με τα πιο μοντέρνα πιεστήρια και δυνατότητα οινοποίησης 800 τόνων σταφυλιού. Ο εξοπλισμός του είναι υψηλού επιπέδου και αποτελείται από 80 αστραφτερές ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας για τη ζύμωση και τις άλλες κατεργασίες του κρασιού.

Το εντυπωσιακό κελάρι των 1.000 δρύινων βαρελιών, με σταθερή θερμοκρασία 14°C και υγρασία 70%, όπου τα κρασιά ωριμάζουν σε ιδανικές συνθήκες. Εδώ, ο χρόνος, η υπομονή, η πείρα και οι πολλαπλές γευστικές δοκιμές διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα κάθε βαρελιού, κάθε φιάλης, κάθε ποτηριού, κάθε γουλιάς.

Προϊόντα

Φωτογραφίες