Dioterra

Dioterra

Η Εταιρία

Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα προερχόμενα από την Ελληνική Γη.  
Το πάθος μας για τη φύση και η αγάπη μας για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή μας ενέπνευσε να ιδρύσουμε την εταιρία Dioterra για να αναδείξουμε όχι μόνο το μέλι που παράγουμε, αλλά και τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα που προσφέρει η Ελληνική Γη.
Στόχος μας είναι να μοιραστούμε  τις γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε και όραμά μας είναι να επαναφέρουμε στις διατροφικές επιλογές τους αυθεντικούς γαστρονομικούς θησαυρούς που υπάρχουν σε αφθονία στην Ελληνική Γη. Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε 100% φυσικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς τη χρήση πρόσθετων και συντηρητικών.
Από την παραγωγή, τη μεταποίηση και την αποθήκευση μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων εφαρμόζουμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα τους. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005 και από την Agrocert για την εμπορία ΠΟΠ προϊόντων.
Σήμερα η Dioterra προωθεί παγκοσμίως μια σειρά αυθεντικών ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητά τους.
Τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας για τη μοναδική τους γεύση και την εξαίρετη ποιότητά τους. 

Φωτογραφίες