Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη

Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη

Η Εταιρία

ABELON

Η ιστορία του Abelon ξεκινάει το 1987, στα αμπέλια της οικογένειας Καζάκη, στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής, όπου γεννήθηκε ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Πάγκαλος Δ. Καζάκης μυήθηκε στα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης από τον πατέρα του, Δημήτριο Καζάκη. Μπήκε στον εκπληκτικό κόσμο της παλαίωσης αποσταγμάτων και – εμπνευσμένος από τη θέα του Αιγαίου Πελάγους και του Ολύμπου – αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα δημιουργώντας κάτι μοναδικό… Το ABELON®

Το Abelon είναι ένα 100% πιστοποιημένο βιολογικό απόσταγμα, το οποίο προέρχεται από μία ποικιλία σταφυλιών - μαζεμένα με το χέρι, το 2016 – και παράγεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον micro-αποσταγματοποιείου για ιδανικό αποτέλεσμα ζύμωσης και απόσταξης.

Η ασύγκριτη γεύση και το ανεπανάληπτο άρωμα του Abelon οφείλεται στο ότι αποστάζεται δύο φορές σε χάλκινα καζάνια και παλαιώνει, για περισσότερα από τρία χρόνια, σε ιδανικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, σε βαρέλια γαλλικής δρυός, φτιαγμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Πάγκαλου Καζάκη από δεξιοτέχνες ειδικούς, εξαιρετικών οίκων βαρελοποιίας της Κεντρικής Γαλλίας.

Κάθε βαρέλι ανοίγεται ξεχωριστά, μετά από σχολαστικό έλεγχο των χαρακτηριστικών του αποστάγματος. Το απόσταγμα κάθε βαρελιού εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, «κατεβασμένο» στο 46.8%Vol. και μετά από τουλάχιστον έξι μήνες ωρίμανσης.

Κάθε φιάλη σφραγίζεται με ανεπεξέργαστο, φυσικό πορτογαλικό φελλό και στέφεται με ένα σκαλιστό, χρυσό δαχτυλίδι και τον θυρεό της οικογένειάς Καζάκη ως μαρτυρία της αφοσίωσής μας στην υψηλή ποιότητα.

Αυτό το αυθεντικό χειροτέχνημα και εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα είναι περιορισμένης παραγωγής από ένα βαρέλι και από μία μόνο ποικιλία βιολογικών σταφυλιών, ενός αμπελώνα.

Έτσι, αν έχετε μια φιάλη Abelon στο χέρι σας, ξέρετε ότι κρατάτε κάτι μοναδικό.

Προϊόντα

Φωτογραφίες