Φενέα Γη

Φενέα Γη

Η Εταιρία

Η Εταιρεία με την Επωνυμία "Μητρόπουλος Ι. - Δάρης Κ."" Ι.Κ.Ε., διακριτικό τίτλο "Φενέα Γη" και Λογότυπο "Δικότυλον" ξεκίνησε την δραστηριότητά της στις 27 Μαΐου 2015. Η έδρα μας είναι η Γκούρα στην περιοχή Φενεού της Ορεινής Κορινθίας. Μέτοχοι της Εταιρίας είναι οι : Δάρης Κωνσταντίνος, Δάρης Νικόλαος, Μητρόπουλος Ιωάννης και Μητρόπουλος Χαράλαμπος-Ιωάννης.

Το βασικό αντικείμενο της δραστηριότητάς μας αφορά κυρίως στην διαλογή, τυποποίηση και εμπορία των Οσπρίων της περιοχής ("Φασόλια Βανίλιες Φενεού Π.Γ.Ε", Γίγαντες Φενεού, Φάβα Φενεού, κ.λ.π.), τα οποία λόγω της παράδοσης και του τρόπου παραγωγής τους, διαθέτουν υψηλή ποιότητα. Για τον λόγο αυτό ήδη η ποικιλία των φασολιών "Βανίλια" ,καθώς και η "Φάβα" από λαθούρι ,έχουν αναγνωρισθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ΠΟΠ/ΠΓΕ. Είναι αυτονόητο ότι στη διαδρομή μας θα μας απασχολήσουν κι άλλα προϊόντα της περιοχής.
Βασικό μας μέλημα είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας από την παραγωγή μέχρι την διάθεσή τους στον καταναλωτή. Για τον λόγο αυτό, εκτός από το μέρος της παραγωγής που οι ίδιοι παράγουμε, φροντίζουμε να προμηθευόμαστε τις ποσότητες που επεξεργαζόμαστε από παραγωγούς οι οποίοι είναι μυημένοι στης φιλοσοφία μας, καθώς και στην τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και αρχών κατά την διαδικασία της παραγωγής.

Επίσης σεβόμενοι την ανάγκη αλλά και επιθυμία του κάθε καταναλωτή να διατηρεί υψηλά το διατροφικό του επίπεδο, εφαρμόζουμε παραδοσιακούς και οικολογικούς τρόπους απεντόμωσης των προϊόντων μας. Συγκεκριμένα ένα μέρος της παραγωγής απεντομώνεται με κατάψυξη, ενώ ένα άλλο μέρος με την εισαγωγή στους φακέλλους συσκευασίας κλωναριών ρίγανης, προσδίδοντας παράλληλα τη σχετική γεύση.

Προϊόντα

Φωτογραφίες

Βίντεο