Lazaris Distillery & Artisan Sweets

Η Εταιρία

Η ιστορία της κερκυραϊκής ποτοποιΐας Lazaris Distillery & Artisan Sweets έχει τις ρίζες της στο 1924.  Ήταν τότε που το φημισμένο κουμ-κουάτ, το μικροσκοπικό εσπεριδοειδές με το υπέροχο άρωμα, άρχισε να καλλιεργείται στο νησί
της Κέρκυρας.
 
Εδώ και 11 χρόνια ο Κωνσταντίνος Λάζαρης και η ομάδα του συνεχίζουν με πάθος την γαστρονομική παράδοση του νησιού με στόχο να μυήσουν τον σύγχρονο, παγκόσμιο καταναλωτή στις αυθεντικές γεύσεις μιας άλλης εποχής.
 
Ακολουθώντας την τοπική συνταγή παράγουν το παραδοσιακό ποτό της Κέρκυρας, το λικέρ κουμ-κουάτ. Παράλληλα εμπνέονται από τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα του νησιού και φτιάχνουν χειροποίητα γλυκίσματα αναβιώνοντας γεύσεις και αρώματα του παρελθόντος.

Σε ένα υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο 4.500 τ.μ. το παρελθόν συναντά το μέλλον. Η αγροτική παραγωγή, οι πατροπαράδοτες συνταγές, η ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της Κέρκυρας συνδυάζονται με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, την σύγχρονη αισθητική και τη σύγχρονη γαστρονομία. 

 Τα προϊόντα Lazaris είναι ξεχωριστά, γιατί:
• Είναι χειροποίητα και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες.
• Βασίζονται σε παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές.
• Είναι υγιεινά, καθώς δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά.
• Δεν περιέχουν λιπαρά, καθώς για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται
  φρούτα, αλκοόλ & ζάχαρη.
• Είναι σύγχρονα και καινοτόμα, με σύγχρονο design.
• Χαρακτηρίζονται από την κερκυραϊκή παράδοση & φινέτσα.

Φωτογραφίες