Έχετε κατάστημα τροφίμων;

Τί είναι το www.akros.gr;

Είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα φιλοξενίας και προβολής πολλών Ελλήνων παραγωγών τροφίμων & ποτών, βασισμένη στο μοντέλο και τα πρότυπα των “multivendor platforms’’ που έχουν καθιερωθεί στη διεθνή αγορά.

Είναι ένα οργανωμένο σύστημα υπηρεσιών που υποβοηθά τον σύγχρονο λιανέμπορο να κάνει τις προμήθειές του γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Είναι μια ολοκληρωμένη αλυσίδα υπηρεσιών  e-commerce για αυτούς που θέλουν να διακριθούν.

Είναι ένα σύγχρονο μοντέλο παραγγελιοληψίας, πωλήσεων & διανομής.Γιατί στο www.akros.gr ;

Επειδή:
1. Προσφέρει πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία από τυποποιημένα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, από ένα ευρύ δίκτυο παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες.

2. Προσφέρει ποιότητα: τα προτεινόμενα προϊόντα (είτε πρόκειται για αναγνωρισμένα brands είτε για προϊόντα μικρότερων παραγωγών) παράγονται από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά συντηρητικά, πρόσθετα ή βελτιωτικά, με έμφαση στην αξιοποίηση των γηγενών ποικιλιών και την αυθεντικότητα της γεύσης.

3. Προσφέρει προϊόντα που εξασφαλίζουν έντονη διαφοροποίηση στο product mix ενός καταστήματος, καθώς πρόκειται για προϊόντα πρωτότυπα, ανεπανάληπτα, έντονα διαφοροποιημένα, από εμπνευσμένους παραγωγούς που «παντρεύουν» με τρόπο μοναδικό την παράδοση και την γνώση του παρελθόντος με  τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και
τάσεις.

4. Είναι ευέλικτο! Εξυπηρετεί οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας, ακόμα και ενός τεμαχίου. Άρα ο επαγγελματίας μπορεί να διατηρεί μικρό στοκ, να μην αγχώνεται με τις ημερομηνίες λήξης και να έχει πάντα φρέσκο προϊόν στο ράφι του.

5. Είναι απλό! Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφορικής, οικείο και φιλικό προς τον χρήστη,  οι παραγγελίες γίνονται εύκολα και γρήγορα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

6. Είναι γρήγορο! Οι παραγγελίες για τα περισσότερα είδη παραδίδονται άμεσα.

7. Είναι σύγχρονο! Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο της Μεσογειακής Διατροφής είναι πλέον η νέα τάση στη σύγχρονη αγορά τροφίμου και συνδέεται με τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά που διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα (χρώμα, άρωμα, γεύση, υφή).

8. Είναι οικονομικό! Η σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του akros.gr.
Η τιμή ενός προϊόντος δεν είναι ένα απόλυτο νούμερο. Είναι ένα νούμερο σχετικό με την ποιότητα, την σπανιότητα, την προστιθέμενη αξία ενός προϊόντος. Και το akros.gr προσφέρει τις πιο ποιοτικές επιλογές στην καλύτερη δυνατή τιμή.

9. Είναι ασφαλές! Η συσκευασία έχει σχεδιασθεί λεπτομερώς για την ορθή, γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων.

10. Προσφέρει γνώση & τεχνογνωσία: Μέσα από μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να πάρει αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα, τους παραγωγούς, τις διαδικασίες παραγωγής, να θέσει ερωτήματα, να βρει συνταγές κ.λπ.από μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών/συμβούλων του akros.gr.

11. Υποστήριξη: το akros.gr διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων και Marketing. Οι σύμβουλοι πωλήσεων σάς επισκέπτονται στο χώρο σας για εκπαίδευση και συμβουλές, για να λύσουν απορίες, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα κ.λπ.

 

www.akros.gr
Ο καλύτερος συνεργάτης του λιανέμπορου

Επιδιώκουμε μία ουσιαστική και μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.

Είμαστε ένας συνεργάτης του λιανέμπορου, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες, που συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους, στη βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας και της απόδοσης της επένδυσης.

Έτσι, ώστε η επιχείρησή σας να είναι πάντα στην κορυφή*.

 

*
άκρος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει το ανώτατο σημείο, η κορυφή.
Και σηματοδοτεί το πέρασμα από το μερικό και το περιορισμένο στο συνολικό και το απεριόριστο.