Είστε υπεύθυνος προμηθειών HO.RE.CA.; 

Ο κλάδος τροφίμων και ποτών είναι έτοιμος για τις
προμήθειες μέσω διαδικτύου. Εσείς είστε;

Ελάτε στο www.akros.gr
Το σύγχρονο εργαλείο προμηθειών!

Τί είναι το www.akros.gr;

Είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα φιλοξενίας και προβολής πολλών Ελλήνων παραγωγών τροφίμων & ποτών, βασισμένη στο μοντέλο και τα πρότυπα των “multivendor platforms’’ που έχουν καθιερωθεί στη διεθνή αγορά. Είναι ένα οργανωμένο σύστημα υπηρεσιών που υποβοηθά τον σύγχρονο F&B manager να κάνει τις προμήθειές του γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.Είναι το απόλυτο εργαλείο προμηθειών, που παρέχει ορθολογικότερο έλεγχο του στοκ και της ταμειακής ρευστότητας, ανταποκρινόμενο στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

 

Γιατί στο www.akros.gr;

Επειδή:

1. Προσφέρει πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία από τυποποιημένα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, από ένα ευρύ δίκτυο παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες.

2. Προσφέρει ποιότητα: τα προτεινόμενα προϊόντα (είτε πρόκειται για αναγνωρισμένα brands είτε για προϊόντα μικρότερων παραγωγών) παράγονται από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά συντηρητικά, πρόσθετα ή βελτιωτικά, με έμφαση στην αξιοποίηση τωνγηγενών ποικιλιών και την αυθεντικότητα της γεύσης.

3. Είναι ευέλικτο! Εξυπηρετεί οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας, ακόμα και ενός τεμαχίου.Άρα ο επαγγελματίας μπορεί να διατηρεί μικρό στοκ, να μην αγχώνεται με τις ημερομηνίες λήξης και να έχει πάντα φρέσκο προϊόν στο χώρο του.

4. Είναι απλό! Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφορικής, οικείο και φιλικό προς
τον χρήστη,  οι παραγγελίες γίνονται εύκολα και γρήγορα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

5. Είναι γρήγορο! Οι παραγγελίες για τα περισσότερα είδη παραδίδονται άμεσα.

6. Είναι σύγχρονο! Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο της  Μεσογειακής Διατροφής είναι πλέον η νέα τάση στη σύγχρονη αγορά τροφίμου και συνδέεται με τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά που διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα (χρώμα, άρωμα,γεύση, υφή).

7. Είναι οικονομικό! Η σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του akros.gr. Και το akros.gr προσφέρει τις πιο ποιοτικές επιλογές στην καλύτερη δυνατή τιμή.8. Είναι ασφαλές! Η συσκευασία έχει σχεδιασθεί λεπτομερώς για την ορθή, γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων.

9. Προσφέρει προϊόντα που εξασφαλίζουν έντονη διαφοροποίηση στο μενού, καθώς πρόκειται για προϊόντα πρωτότυπα, έντονα διαφοροποιημένα, από εμπνευσμένους παραγωγούς που «παντρεύουν» με τρόπο μοναδικό την παράδοση και την γνώση του
παρελθόντος με  τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και τάσεις.

10. Προσφέρει γνώση & τεχνογνωσία: Μέσα από μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να πάρει αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα, τους παραγωγούς, τις διαδικασίες παραγωγής, να θέσει ερωτήματα, να βρει συνταγές κ.λπ. από μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών/συμβούλων του akros.gr.

11. Υποστήριξη: το akros.gr διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων και Marketing. Οι σύμβουλοι πωλήσεων σάς επισκέπτονται στο χώρο σας για εκπαίδευση και συμβουλές, για να λύσουν απορίες, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα κ.λπ.

www.akros.gr
Ο καλύτερος συνεργάτης του επιχειρηματία/F&B manager

Επιδιώκουμε μία ουσιαστική και μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.

Είμαστε ένας συνεργάτης της επιχείρησης, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες, που συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους, στη βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας και της απόδοσης της επένδυσης.

Έτσι, ώστε η επιχείρησή σας να είναι πάντα στην κορυφή*.*
άκρος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει το ανώτατο σημείο, η κορυφή.
Και σηματοδοτεί το πέρασμα από το μερικό και το περιορισμένο στο συνολικό και το απεριόριστο.