Είστε μάγειρας ή chef;

Είσαι ένας ταλαντούχος chef ή ένας δημιουργικός μάγειρας;
Έλα στο www.akros.gr!

Τί είναι το www.akros.gr;

Είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα φιλοξενίας και προβολής πολλών Ελλήνων παραγωγών τροφίμων & ποτών, βασισμένη στο μοντέλο και τα πρότυπα των "multivendor platforms" που έχουν καθιερωθεί στη διεθνή αγορά.

Είναι ένα οργανωμένο σύστημα υπηρεσιών που υποβοηθά τον σύγχρονο chef να κάνει τις προμήθειές του γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο προμηθειών.

Στο www.akros.gr θα βρεις:

1. Μία μεγάλη ποικιλία από τυποποιημένα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, από ένα ευρύ δίκτυο παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες.

2. Ποιότητα: τα προτεινόμενα προϊόντα (είτε πρόκειται για αναγνωρισμένα brands είτε για προϊόντα μικρότερων παραγωγών) παράγονται από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά συντηρητικά, πρόσθετα ή βελτιωτικά, με έμφαση στην αξιοποίηση των γηγενών ποικιλιών και την αυθεντικότητα της γεύσης. Στοιχεία-προϋποθέσεις για την επιτυχία του τελικού πιάτου.

3.Προϊόντα που εμπνέουν και εξασφαλίζουν έντονη διαφοροποίηση στο μενού ή την παρουσίαση του πιάτου, καθώς πρόκειται για προϊόντα πρωτότυπα, ανεπανάληπτα, έντονα διαφοροποιημένα, από εμπνευσμένους παραγωγούς που «παντρεύουν» με τρόπο μοναδικό την παράδοση και την γνώση του παρελθόντος με  τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και τάσεις.

4. Προϊόντα για ειδικές ομάδες πληθυσμού με ειδικές διατροφικές ανάγκες (vegans,
vegetarians, διαβητικούς, με ευαισθησία στη γλουτένη κ.λπ.)

5. Σύγχρονη εικόνα: το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο της  Μεσογειακής Διατροφής είναι πλέον η νέα τάση στη σύγχρονη αγορά τροφίμου και συνδέεται με τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά που διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα (χρώμα, άρωμα, γεύση, υφή).

6. Γνώση και τεχνογνωσία: Μέσα από μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα, τους παραγωγούς, τις διαδικασίες παραγωγής, να θέσεις ερωτήματα κ.λπ. από μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών/συμβούλων του akros.gr.

7. Υποστήριξη: το akros.gr διαθέτει οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων και Marketing. Οι σύμβουλοι πωλήσεων σε επισκέπτονται στο χώρο σου για εκπαίδευση και συμβουλές, για να λύσουν απορίες, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα κ.λπ. 

Γιατί στο www.akros.gr;

Επειδή:
1. Είναι ευέλικτο! Εξυπηρετεί οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας, ακόμα και ενός τεμαχίου. Άρα μπορείς να διατηρείς μικρό στοκ, να μην αγχώνεσαι με τις ημερομηνίες λήξης και να έχεις πάντα φρέσκο προϊόν στην κουζίνα του.

2. Είναι απλό! Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφορικής, οικείο και φιλικό προς τον χρήστη,  οι παραγγελίες γίνονται εύκολα και γρήγορα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

3. Είναι γρήγορο! Οι παραγγελίες για τα περισσότερα είδη παραδίδονται άμεσα.

4. Είναι οικονομικό! Η σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του akros.gr. Η τιμή ενός προϊόντος δεν είναι ένα απόλυτο νούμερο. Είναι ένα νούμερο σχετικό με την ποιότητα, την σπανιότητα, την προστιθέμενη αξία ενός προϊόντος. Και το akros.gr προσφέρειτις πιο ποιοτικές επιλογές στην καλύτερη δυνατή τιμή.

5. Είναι ασφαλές! Η συσκευασία έχει σχεδιασθεί λεπτομερώς για την ορθή, γρήγορη καιασφαλή διακίνηση των προϊόντων.

6. Εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο του κόστους και της ταμειακής ρευστότητας, αφού παραγγέλνεις μόνο όσα χρειάζεσαι.

www.akros.gr
Ο καλύτερος συνεργάτης του επαγγελματία της κουζίνας

Επιδιώκουμε μία ουσιαστική και μακροχρόνια σχέση συνεργασίας.Είμαστε ένας συνεργάτης του επαγγελματία στο χώρο εστίασης, καθώς παρέχουμε υπηρεσίες, που διευκολύνουν τη διαδικασία προμηθειών και παράλληλα συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο του κόστους και στη βελτίωση της ταμειακής ρευστότητας.
Έτσι, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς σου: τη δημιουργία κορυφαίων* γευστικών απολαύσεων.

 

*
άκρος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει το ανώτατο σημείο, η κορυφή.
Και σηματοδοτεί το πέρασμα από το μερικό και το περιορισμένο στο συνολικό και το απεριόριστο.